Η Καλύτερη Συνταγή για Τυροκροκέτες – Τραγανές Έξω, Λιώνουν Μέσα!

Με ετικέτα:

ΔΕΙΞΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!

Η Καλύτερη Συνταγή για Τυροκροκέτες – Τραγανές Έξω, Λιώνουν Μέσα!Η Καλύτερη Συνταγή για Τυροκροκέτες – Τραγανές Έξω, Λιώνουν Μέσα!

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι εδώ: https://bit.ly/34OqUSw

Βρες τις πραλίνες μου εδώ: https://shop.dimitrismichailidis.com/

Η πιο εύκολη και τραγανή συνταγή για σπιτικές τυροκροκέτες με ελάχιστα υλικά! Τέλειες για κάθε τραπέζι ή μάζωξη, αυτές οι τυροκροκέτες λιώνουν στο στόμα και φτιάχνονται σε λίγα λεπτά. Δες πώς να τις κάνεις βήμα-βήμα και εντυπωσίασε τους πάντες!

300 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε sticks
200 γρ. φρυγανιά
αλεύρι γ.ο.χ.
3 αυγά
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.σ. σκόνη σκόρδο
2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. πιπέρι
1 κ.γ. ρίγανη

Ανακατεύουμε τη φρυγανιά με τα μπαχαρικά.

Περνάμε τη μοτσαρέλα από αλεύρι, αυγό, φρυγανιά και ξανά αλεύρι, αυγό, φρυγανιά.

Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μόλις το λάδι φτάσει 170-175 βαθμούς και μέχρι να πάρουν χρώμα.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ 1 STICK:

Θερμίδες: 133 kcal
Πρωτεΐνη: 7,5 g
Λιπαρά: 7,2 g
Υδατάνθρακες: 9,6 g

Η διατροφική αξία βγαίνει με πρόγραμμα AI και μπορεί να μην είναι ακριβής.

ENGLISH

300 g mozzarella cut into sticks
200 g breadcrumbs
all-purpose flour
3 eggs
1 tbsp paprika
1 tbsp garlic powder
2 tsp. salt
1/2 tsp pepper
1 tsp oregano

Mix the breadcrumbs with the spices.

Dredge the mozzarella in flour, egg, breadcrumbs and again in flour, egg, breadcrumbs.

Fry over medium heat once the oil reaches 170-175 degrees and until they golden brown.

👍 Αν σου άρεσε η συνταγή κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου και ένα like στο βίντεο, αυτό με βοηθάει να συνεχίζω και να σας δίνω νέες συνταγές! Σε ευχαριστώ πολύ!!!
🔔 Ενεργοποίησε το καμπανάκι για να σου έρχονται όλες οι νέες συνταγές μου!

Ακολούθησέ με:
– Official website: https://bit.ly/DimitrisMichailidisSite
– Facebook Page: https://bit.ly/DMichailidisFB
– Instagram: https://bit.ly/DMichailidisIG
– TikTok: https://bit.ly/DMichailidisTikTok

#dimitrismichailidis #τυροκροκέτες #συνταγή

ΔΕΙΞΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!