Αυθεντικό Μιλφέιγ Ζαχαροπλαστείου στο Σπίτι! | Γλυκό που Λιώνει στο Στόμα 🍰

Με ετικέτα:

ΔΕΙΞΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!

Αυθεντικό Μιλφέιγ Ζαχαροπλαστείου στο Σπίτι! | Γλυκό που Λιώνει στο Στόμα 🍰Αυθεντικό Μιλφέιγ Ζαχαροπλαστείου στο Σπίτι! | Γλυκό που Λιώνει στο Στόμα 🍰

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι εδώ: https://bit.ly/34OqUSw

Αγόρασε τα προϊόντα μου εδώ: https://shop.dimitrismichailidis.com/

Ανακάλυψε πώς να φτιάξεις το πιο τραγανό και απολαυστικό μιλφέιγ στο σπίτι, με απλά υλικά και εύκολα βήματα! Αυτή η συνταγή για μιλφέιγ με σπιτική κρέμα ζαχαροπλαστικής είναι ιδανική για κάθε περίσταση – από καθημερινό γλυκό μέχρι γιορτινό τραπέζι. Δες το βίντεο και μάθε τα μυστικά για τέλειο αποτέλεσμα, σαν από ζαχαροπλαστείο!

500 ml γάλα
45 γρ. κορν φλάουρ
100 γρ. ζάχαρη
2 αυγά, μεσαία
50 γρ. βούτυρο
2 βανιλίνες
250 ml κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
ζάχαρη άχνη
1 πακέτο σφολιατίνια

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη, τα αυγά και ανακατεύουμε πολύ καλά με το σύρμα μέχρι να βράσει.

Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο, τις βανιλίνες και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

Αδειάζουμε την κρέμα σε ένα μπολ, τη σκεπάζουμε με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει τελείως.

Βγάζουμε την κρέμα από το ψυγείο και τη χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει.

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για περίπου 1′ ή μέχρι να αφρατέψει τελείως.

Γεμίζουμε τα μπολάκια με στρώσεις από τριμμένα σφολιατίνια και κρέμα εναλλάξ, φροντίζοντας η τελευταία στρώση να είναι με σφολιατίνια.

Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ 1 ΜΕΡΙΔΑ:

Θερμίδες: 370 kcal
Πρωτεΐνη: 5 g
Λιπαρά: 24 g
Υδατάνθρακες: 32 g

Η διατροφική αξία βγαίνει με πρόγραμμα AI και μπορεί να μην είναι ακριβής.

ENGLISH

500 ml milk
45 g cornflour
100 g sugar
2 eggs, medium
50 g butter
2 vanilla pods
250 ml whipped cream, cold
Icing sugar
1 packet puff pastry

In a saucepan, put the milk, cornflour, sugar, eggs and mix very well with a wire whisk until it boils.

Remove from heat, add the butter, vanilla pods and continue mixing.

Pour the cream into a bowl, cover with cling film and place in the fridge until completely cooled.

Remove the cream from the fridge and beat with a mixer until fluffy.

Add the cream and continue mixing for about 1 minute or until completely fluffy.

Fill the bowls with alternating layers of puff pastry and cream, making sure the last layer is puff pastry.

Sprinkle with powdered sugar and serve.

👍 Αν σου άρεσε η συνταγή κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου και ένα like στο βίντεο, αυτό με βοηθάει να συνεχίζω και να σας δίνω νέες συνταγές! Σε ευχαριστώ πολύ!!!
🔔 Ενεργοποίησε το καμπανάκι για να σου έρχονται όλες οι νέες συνταγές μου!

Ακολούθησέ με:
– Official website: https://bit.ly/DimitrisMichailidisSite
– Facebook Page: https://bit.ly/DMichailidisFB
– Instagram: https://bit.ly/DMichailidisIG
– TikTok: https://bit.ly/DMichailidisTikTok

#dimitrismichailidis #μιλφέιγ #συνταγή #ζαχαροπλαστείου

ΔΕΙΞΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!