Πώς Να Φτιάξεις το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Νηστίσιμο ΜΙΛΦΕΙΓ Εύκολα Και Γρήγορα!

Με ετικέτα:

ΔΕΙΞΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!

Πώς Να Φτιάξεις το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Νηστίσιμο ΜΙΛΦΕΙΓ Εύκολα Και Γρήγορα!Πώς Να Φτιάξεις το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Νηστίσιμο ΜΙΛΦΕΙΓ Εύκολα Και Γρήγορα!

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι εδώ: https://bit.ly/34OqUSw

Βρες τα προϊόντα μου εδώ: https://shop.dimitrismichailidis.com/

Ανακαλύψτε τη συνταγή για ένα εύκολο και γευστικό νηστίσιμο μιλφέιγ που μπορείτε να φτιάξετε με λίγα υλικά και χωρίς γαλακτοκομικά ή αυγά! Ιδανικό για τη Σαρακοστή ή για όποιον ακολουθεί νηστεία, αυτό το γλυκό θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Μάθετε βήμα-βήμα πώς να το ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα!

280 γρ. ζάχαρη
110 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
650 γρ. νερό
2 βανιλίνες
1 κ.σ. μαργαρίνη
400 ml φυτική σαντιγί
2.5 πακέτα σφολιατίνια
άχνη ζάχαρη

Σε μια κατσαρόλα ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι και το νερό μέχρι να βράσουν.

Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τις βανιλίνες, τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε καλά.

Σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει τελείως.

Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ τη φυτική κρέμα μέχρι να γίνει σαντιγί.

Αφρατεύουμε την κρέμα, την προσθέτουμε στον κάδο του μίξερ μαζί με τη σαντιγί και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Σε ένα ταψί 20×25 εκ. βάζουμε μια στρώση σφολιατίνια ολόκληρα και ρίχνουμε από πάνω τη μισή κρέμα.

Θρυμματίζουμε λίγα σφολιατίνια και ρίχνουμε από πάνω την άλλη μισή κρέμα.

Θρυμματίζουμε και τα υπόλοιπα σφολιατίνια.

Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για περίπου 1-2 ώρες.

Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ 1 ΚΟΜΜΑΤΙ:

Θερμίδες: 442 kcal
Πρωτεΐνη: 1,4 g
Λιπαρά: 60 g
Υδατάνθρακες: 20 g

Η διατροφική αξία βγαίνει με πρόγραμμα AI και μπορεί να μην είναι ακριβής.

ENGLISH

280 g sugar
110 g all-purpose flour
650 g water
2 vanillins
1 tbsp margarine
400 ml vegetable whipped cream
2.5 packages of puff pastry
powdered sugar

In a saucepan, mix the sugar, flour and water until they boil.

Remove from heat, add the vanillins, margarine and mix well.

Cover with cling film and leave in the fridge to cool completely.

Whip the vegetable cream in the mixer bowl until it becomes whipped cream.

Uncover the cream, add it to the mixer bowl together with the whipped cream and mix until they are homogenized.

In a 20×25 cm baking pan, place a layer of whole puff pastry and pour half the cream on top.

Crumble a few puff pastry and pour the other half of the cream on top.

Crumble the remaining puff pastry as well.

Place the baking pan in the refrigerator for about 1-2 hours.

Sprinkle with powdered sugar.

👍 Αν σου άρεσε η συνταγή κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου και ένα like στο βίντεο, αυτό με βοηθάει να συνεχίζω και να σας δίνω νέες συνταγές! Σε ευχαριστώ πολύ!!!
🔔 Ενεργοποίησε το καμπανάκι για να σου έρχονται όλες οι νέες συνταγές μου!

Ακολούθησέ με:
– Official website: https://bit.ly/DimitrisMichailidisSite
– Facebook Page: https://bit.ly/DMichailidisFB
– Instagram: https://bit.ly/DMichailidisIG
– TikTok: https://bit.ly/DMichailidisTikTok

#dimitrismichailidis #νηστίσιμο #μιλφέιγ #συνταγή

ΔΕΙΞΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!