How to : Πώς ξεχωρίζουμε τον κρόκο από το ασπράδι | Master Class by chef Panos Ioannidis

Με ετικέτα:

ΔΕΙΞΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!

How to : Πώς ξεχωρίζουμε τον κρόκο από το ασπράδι | Master Class by chef Panos IoannidisHow to : Πώς ξεχωρίζουμε τον κρόκο από το ασπράδι | Master Class by chef Panos Ioannidis

Εδώ θα βρείτε οδηγίες που θα σας μυήσουν βήμα-βήμα στις τεχνικές που αποτελούν βάση για τις καθημερινές σας παρασκευές αλλά και θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τις γαστρονομικές σας γνώσεις & να απογειώσετε τα πιάτα σας !

Για προτεινόμενες συνταγές που περιέχουν αυγό, πατήστε εδώ:

French Toast Γεμιστές Αυγόφετες

Κολοκυθοκεφτέδες με σάλτσα γιαουρτιού

Website: https://www.panosioannidis.com/
Facebook Page: https://www.facebook.com/IoannidisPanosChef/
Instagram: https://www.instagram.com/ioannidispanos/
For business inquiries: [email protected]

Studio Powered by: Nίκος Γωνιανάκης – Stonetech Group (Επενδύσεις πάγκων και κουζίνας Neolith)
Ευχαριστούμε: BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε.
Soul kitchen
F&B Chef: Δημήτρης Παπαπαναγιώτου
Cameras & Edit : Περικλής Παπανδρεόπουλος

#panosioannidis #greekrecipes #cooking #food #gastronomy

ΔΕΙΞΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!