Εδώ θα βρείτε οδηγίες που, βήμα βήμα, θα σας μυήσουν στις τεχνικές που αποτελούν βάση, όχι μόνο για τις καθημερινές σας παρασκευές αλλά και για να διευρύνετε τις γαστρονομικές σας γνώσεις & να απογειώσετε τα πιάτα σας !
Tips:
· Αν θέλουμε το τηγανητό αυγό να είναι πιο τραγανό, επιλέγουμε να το
τηγανίσουμε σε ζεστό λάδι.
· Αν πάλι προτιμούμε να έχει πιο μεταξένια υφή, επιλέγουμε τηγάνισμα σε κρύο λάδι.
· Τηγανίζοντας το αυγό μέσα σε κουπάτ, μπορούμε να του δώσουμε σχήμα.
Για παράδειγμα, να το χρησιμοποιήσουμε σε ένα burger.
Το τηγανίζουμε σε ζεστό ή κρύο λάδι, ανάλογα με την προτίμησή μας.
· Το ξύδι έχει την ιδιότητα να "σφίγγει" την αλμπουμίνη που περιέχει το ασπράδι του
αυγού και έτσι αυτό να μην απλώνει όταν ετοιμάζουμε αυγό ποσέ.
Ωστόσο αλλοιώνει τη γεύση του, οπότε, αν επιλέξετε να βάλετε, μη βάλετε
περισσότερο από 1 κ.γ.
· Ο χρόνος βρασμού του αυγού ποσέ εξαρτάται από το πόσο σφιχτό το θέλουμε.
Για τους χρόνους ακολουθήστε τις οδηγίες για τους χρόνους βρασμού
των βραστών αυγών στο βίντεο.
Website: https://www.panosioannidis.com/
Facebook Page: https://www.facebook.com/IoannidisPanosChef/
Instagram: https://www.instagram.com/ioannidispanos/
For business inquiries: [email protected]
Studio Powered by: Nίκος Γωνιανάκης – Stonetech Group (Επενδύσεις πάγκων και κουζίνας Neolith)
Ευχαριστούμε: BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε.
Soul kitchen
Ειδική συνεργάτης & Communication manager: Ράνια Λιανού
F&B Chef: Δημήτρης Παπαπαναγιώτου
Cameras & Edit : Περικλής Παπανδρεόπουλος
#panosioannidis #greekrecipes #cooking #food #gastronomy