Υλικά:
60ml χυμό λεμονιού
100γρ. ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα υλικά μας με σύρμα καλά καλά να γίνει ρευστό και το ρίχνουμε πάνω από το κέικ μας αμέσως μόλις το αφαιρέσουμε από τη φόρμα του.
Σημείωση: η ποσότητα αυτή είναι για μια στενόμακρη φόρμα κέικ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
molis eftiaksa to glaso lemoniou kai egine kataplhktiko! eimai kai prwtara! eyxaristw!
θα ειναι το ιδιο αν βαλω και βουτυρο?
elpizw na einai kalo
Μιράντα Καλησπέρα σας. Αν βάλετε βούτυρο θα γίνει πιο γυαλιστερό το γλάσο σας αλλά θα πρέπει να αυξήσετε την ποσότητα της άχνης ζάχαρης ώστε να διατηρηθεί η συνοχή του μείγματος. Σας ευχαριστούμε.
anestis Μια δοκιμή θα σας πείσει! Καλή επιτυχία! 🙂