Μακαρόνια με κεφτεδάκια & σπιτική σάλτσα: Η συνταγή που θα φτιάχνεις ξανά και ξανά!

Με ετικέτα:

ΔΕΙΞΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!

Μακαρόνια με κεφτεδάκια & σπιτική σάλτσα: Η συνταγή που θα φτιάχνεις ξανά και ξανά!Μακαρόνια με κεφτεδάκια & σπιτική σάλτσα: Η συνταγή που θα φτιάχνεις ξανά και ξανά!

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι εδώ: https://bit.ly/34OqUSw

Βρες τις πραλίνες μου εδώ: https://shop.dimitrismichailidis.com/

Απόλαυσε την απόλυτη συνταγή για μακαρόνια με κεφτεδάκια και πλούσια σπιτική κόκκινη σάλτσα που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Μια εύκολη και παραδοσιακή μακαρονάδα με ζουμερά κεφτεδάκια, ιδανική για το καθημερινό τραπέζι ή το κυριακάτικο φαγητό. Δες βήμα-βήμα πώς να φτιάξεις τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια με μακαρόνια που έχεις δοκιμάσει!

1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς από λάπα
1 αυγό
40 γρ. φρυγανιά
20 γρ. ελαιόλαδο
15 γρ. ξύδι
6 γρ. αποξηραμένος δυόσμος
6 γρ. μαϊντανός
1 κρεμμύδι τριμμένο χωρίς τα υγρά του
1 σκελίδα σκόρδο χωρίς την καρδιά
αλάτι
πιπέρι
4 ώριμες ντομάτες
φρέσκος βασιλικός
σπαγγέτι

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί πάρα πολύ καλά.

Ιδανικά σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Πλάθουμε μπαλίτσες, τις πιέζουμε λίγο στη μέση, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε.

Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν.

Κόβουμε τις ντομάτες σε μεγάλα κομμάτια και τις βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλά.

Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε στις αντιστάσεις στη μέγιστη θερμοκρασία μέχρι να πάρουν χρώμα.

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και κρατάμε λίγο από το νερό που έβρασαν.

Αλέθουμε τις ντομάτες με φρέσκο βασιλικό.

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την σάλτσα, νερό από τα ζυμαρικά, τα κεφτεδάκια και περιμένουμε μέχρι να βράσουν.

Προσθέτουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε.

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε ελαιόλαδο.

ENGLISH

1 kg ground beef
1 egg
40 g breadcrumbs
20 g olive oil
15 g vinegar
6 g dried mint
6 g parsley
1 onion, grated without its juices
1 clove of garlic, cored
salt
pepper
4 ripe tomatoes
fresh basil
spaghetti

Knead all the ingredients together very well.

Ideally, cover with cling film and leave in the fridge for 1 hour.

Form into balls, press them a little in the middle, flour them and fry.

Remove them to absorbent paper to drain.

Cut the tomatoes into large pieces and place them on a baking sheet lined with parchment paper.

Sprinkle with olive oil, salt, pepper and bake on the resistors at maximum temperature until they take on color.

Boil the pasta in salted water and keep a little of the water they boiled in.

Grind the tomatoes with fresh basil.

In a saucepan, put the sauce, pasta water, meatballs and wait until they boil.

Add the spaghetti and stir.

Remove from heat and add olive oil.

👍 Αν σου άρεσε η συνταγή κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου και ένα like στο βίντεο, αυτό με βοηθάει να συνεχίζω και να σας δίνω νέες συνταγές! Σε ευχαριστώ πολύ!!!
🔔 Ενεργοποίησε το καμπανάκι για να σου έρχονται όλες οι νέες συνταγές μου!

Ακολούθησέ με:
– Official website: https://bit.ly/DimitrisMichailidisSite
– Facebook Page: https://bit.ly/DMichailidisFB
– Instagram: https://bit.ly/DMichailidisIG
– TikTok: https://bit.ly/DMichailidisTikTok

#dimitrismichailidis #μακαρόνια #σάλτσα #κεφτεδάκια

ΔΕΙΞΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!