Μαγειρεύουμε με Κλειστό Καπάκι | Energy Saving Cooking Tips #2 | Άκης Πετρετζίκης

Με ετικέτα:

ΔΕΙΞΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!

Μαγειρεύουμε με Κλειστό Καπάκι | Energy Saving Cooking Tips #2 | Άκης ΠετρετζίκηςΜαγειρεύουμε με Κλειστό Καπάκι | Energy Saving Cooking Tips #2 | Άκης Πετρετζίκης

Subscribe @ Kitchen Lab: http://bit.ly/akispetretzikisgr
Μια τόσο απλή κίνηση όπως το να σκεπάσουμε την κατσαρόλα μας με το καπάκι όσο μαγειρεύουμε το φαγητό μας, μπορεί να εξοικονομήσει αρκετά ευρώ σε ένα νοικοκυριό. Εγώ το δοκίμασα, έκανα τις πράξεις μου, και κατέληξα σε ένα πόσο το οποίο -πραγματικά- όχι μόνο με εξέπληξε, αλλά με έκανε να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι το καπάκι αξίζει να το αφαιρούμε μόνο για να… τσιμπήσουμε! Μέσα από τα #EnergySavingCoookingTips ανακαλύπτουμε παρέα πώς μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια, χρόνο και χρήμα ξεκινώντας… από την κουζίνα μας!

E-shop: https://bit.ly/AkisPetretzikisEshop

Παραγωγή: Akis Petretzikis LTD
Σκηνοθεσία: Παύλος Κερασίδης
Αρχισυνταξία: Μάρθα Αγγελοπούλου
Κάμερες: Λίνα Σταμάτη
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Αλέξανδρος Κόκκινος
Ηχοληψία: Χρήστος Αλούπης
Μοντάζ: Παύλος Κερασίδης, Λίνα Σταμάτη
Εκτέλεση Παραγωγής: Local Stage
Ειδικοί συνεργάτες: Mary-Rose Ανδριανοπούλου, Νταϊάνα Αλεξάκη, Μάρθα Αγγελοπούλου, Γιώργος Αθανασιάδης, Μάρκος Παπακωνσταντίνου, Άγγελος Σοφόγλου, Θεανώ Στραβόλαιμου.

Official website: https://bit.ly/AkisPetretzikisWeb
Official English channel: http://bit.ly/akiskitcheneng
Facebook Page: https://bit.ly/AkisPetretzikisFB
Twitter: https://bit.ly/AkisPetretzikisTwitter
Instagram: https://bit.ly/AkisPetretzikisIG
Tik Tok: https://bit.ly/AkisPetretzikisTikTok
Pinterest: https://bit.ly/AkisPetretzikisPinterest

#ακηςπετρετζικης #akispetretzikis #EnergySavingCookingTips

*/ Τα κόστη που αναφέρονται σε συγκεκριμένα βίντεο, έχουν υπολογιστεί πολλαπλασιάζοντας τις kWh με τη Χρέωση Ενέργειας Ημέρας (για τις συνολικές kWh ημέρας 0-500kWh) της ΔΕΗ (πρόγραμμα Γ1/Γ1Ν Οικιακό) η οποία τον Οκτώβριο του 2022 ανερχόταν στα 0,595€/ kWh. Σε αυτά δεν έχει ληφθεί υπόψη η κρατική επιδότηση μια και αποτελεί μεταβλητό παράγοντα. Τα τελικά ποσά μπορούν επίσης να αλλάξουν ανάλογα με την ενεργειακή κλάση της εκάστοτε συσκευής, αλλά και ανάλογα με τις χρεώσεις ηλεκτρικού ρεύματος που ισχύουν ανά περιοχή, ώρα, πρόγραμμα συμβολαίου και πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας.

ΔΕΙΞΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!