Πατσάς και ποδαράκια αυγολέμονο Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας συνηθίζεται το βράδυ της Ανάστασης να τρώνε πατσά αντί για…
Σγαρδούμια Σαντορίνης Υλικά για τα σγαρδούμια: 1 μεγάλη συκωταριά αρνιού ή κατσικιού, κομμένη σε κομμάτια-μπουκιές Όλα τα…
Στραπατσάδα, της Μιράντας Η στραπατσάδα είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα ορεκτικά των Ελλήνων. Ετο ιμάστε την, ακολουθώντας…
Στραπατσάδα Υλικά: 4 αυγά 2 ώριμες μεγάλες ντομάτες Λίγη φέτα 4 κουταλιές γάλα Αλάτι, πιπέρι Ελαιόλαδο…