Τα λουκάνικα για να τα ψήνουμε πιο παραδοσιακά, πρέπει να τα ψήνουμε στο τζάκι. Έτσι μπορούμε να ψήσουμε και το χαλούμι, τα μανιτάρια, το χταπόδι, τους παστουρμάδες, το ψωμί κ.τ.λ.
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε ο Περσέας Κωνσταντίνου, και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Πως να ψήσετε ένα σύντομο μικρό σάντουιτς που θα σας κλέψε τις καρδιές σας!!
Παίρνετε μια πίτα την ζεσταίνεται λίγο για να ανοίγει μετά βάζετε τυρί, σαλάμι και ρίγανη και την βάζετε πίσω στην τοστιέρα για να λιώσει το τυρί καλά καλά. Μετά την ανοίγετε της προσθέτεται κέτσαπ μαγιονέζα ή ότι άλλο θέλετε εσείς και καλή σας όρεξη!!!