Συνταγές της Ματιάς
Συνταγές της Ματιάς
  • ΒΙΒΛΙΑ
  • ΣΠΙΤΙ
  • ΤΑΞΙΔΙΑ
  • ΕΙΔΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
  • ΠΙΣΤΗ

Συνταγές της Ματιάς

Οι καλύτερες συνταγές με μια Ματιά!

εύκολες και νόστιμες συνταγές που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν

Μοσχαράκι με λαχανικά

  • Κρεατικά
Μοσχαράκι με λαχανικά

Υλικά:

1 κιλό μοσχάρι σπάλα
1/2 κιλό καρότα
250γρ. αρακά
2-3 κλωνάρια σέλερι
2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ξερό κρεμμύδι
4 σκελίδες σκόρδο
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
2 ώριμες ντομάτες
1 δαφνόφυλλο
Λίγο θυμάρι
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά μας. Κόβουμε σε φετούλες το σκόρδο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα καρότα και το σέλερι και σε κυβάκια το ξερό κρεμμύδι και τις ντομάτες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και μέσα σωτάρουμε από όλες τις πλευρές το κρέας. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο ακόμη και το σκόρδο, ανακατεύουμε και μόλις αλλάξει χρώμα ρίχνουμε το κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια, το σέλερι και τα καρότα. Τα ανακατεύουμε να λαδωθούν από όλες τις πλευρές τους και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Προσθέτουμε και το δαφνόφυλλο, το θυμάρι, το κρασί, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε για ένα τέταρτο και προσθέτουμε τον αρακά και τις ντομάτες. Μαγειρεύουμε για μισή ώρα περίπου σε μέτρια φωτιά που διατηρεί τον βρασμό, χωρίς καπάκι και στη συνέχεια, όταν έχει δέσει η σάλτσα μας σερβίρουμε.

Rating: 4.5/5. From 71 votes.
Please wait...

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Google+(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Click to share on Skype(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Παρόμοιες συνταγές:

  • Αγριογούρουνο Σαλμί, της Εύης
  • Κουνέλι κρασάτο
  • Παστιτσάδα (παραδοσιακή συνταγή της Κέρκυρας)
  • Μοσχάρι μπλάνκετ
  • Σταμνάτο
  • Τας κεμπάπ στη γάστρα
  • Κοτόπουλο κρασάτο ελαφρύ
  • Χουνκιάρ μπεγεντί (hunkar begendi), του Κώστα Καρακάση
αρακά δάφνη θυμάρι καρότα κρασί κρεμμυδάκια κρεμμύδια μοσχάρι ντομάτες σέλερι σκόρδο
Μάιος 19, 2016

Post navigation

Κρίθινο πιτάκι → ← Πατατοσαλάτα αρχοντική

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Νηστίσιμες Συνταγές
  • Vegan
  • Γλυκά
  • Διαβητικών
  • Διαίτης
  • Διασήμων
  • Διάφορα
  • Διεθνής Κουζίνα
  • Εκδηλώσεις
  • Εποχιακά
  • Εύκολες συνταγές
  • Θρησκεία
  • Κολπάκια
  • Κουζίνα
  • Νηστίσιμα
  • Οικονομικά γλυκά
  • Οικονομικές
  • Ορεκτικά
  • Παράδοση
  • Παραδοσιακές Συνταγές
  • Περίσσεψε
  • Πολίτικη Κουζίνα
  • Πολύ φθηνές συνταγές
  • Σάλτσες
  • Σνακ
  • Συνταγές του απατεώνα
  • Τεχνικές
  • Υγιεινή διατροφή
  • Φαγητά
    • Αλμυρές πίτες
    • Διάφορα φαγητά
    • Ζυμαρικά
    • Θαλασσινά
    • Κρεατικά
    • Λαχανικά
    • Όσπρια
    • Πουλερικά
    • Σούπες
    • Φαγητά χωρίς αλάτι

Τοπ Συνταγές

  • Η καλύτερη ζύμη για πίτσα
  • Ζύμη για κρέπες (περίπου 30–40 κρέπες)
  • Κέικ λεμόνι με εύκολο μέτρημα
  • Σούπα λαχανικών για γρήγορο κάψιμο λίπους
  • Μπεσαμέλ με γάλα εβαπορέ
  • Εύκολο κέικ πορτοκαλιού με σιρόπι πορτοκάλι
  • Κοτόπουλο λεμονάτο (συνταγή γιαγιάς), της Ρένας
  • Χαμομήλι

Προσφορές

Νέες Συνταγές

  • Λιποδιαλυτική σούπα
  • Βερύκοκα με μπέικον
  • Σούπα του Ιπποκράτη
  • Γλυκά μπισκοτάκια
  • Σούπα αποτοξίνωσης
  • Τσιπς μπανάνας
  • Σούπα για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού
  • Σολομός με σαλάτα φινόκιο
Powered by WordPress | theme SG Grid