Συνταγές της Ματιάς
Συνταγές της Ματιάς
  • ΒΙΒΛΙΑ
  • ΣΠΙΤΙ
  • ΤΑΞΙΔΙΑ
  • ΕΙΔΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
  • ΠΙΣΤΗ

Συνταγές της Ματιάς

Οι καλύτερες συνταγές με μια Ματιά!

εύκολες και νόστιμες συνταγές που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν

Κοτόπιτα, της Εύης

  • Αλμυρές πίτες
Υλικά:

2 φύλλα σφολιάτας έτοιμα ή 2 φύλλα από δική σας σφολιάτα
1 κοτόπουλο μικρό βρασμένο και ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 πιπεριά ψιλοκομμένη
2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
1 κουτάκι μικρό μανιτάρια ψιλοκομμένο
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
2-3 κουτ. φρυγανιά τριμμένη
Λίγο σουσάμι
2 αυγά
2-3 κουτ. βιτάμ

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε το βιτάμ και σωτάρετε σε αυτό το κρεμμύδι, το μπέικον, τα μανιτάρια και το κοτόπουλο για μερικά λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε καλά και αφήνετε τη γέμιση να κρυώσει. Λαδώνετε ένα μέτριο μακρόστενο ταψί τοποθετείτε το ένα φύλλο της σφολιάτας, απλώνετε πάνω τη γέμιση και σκεπάζετε με το άλλο φύλλο. Λαδώνετε το φύλλο το πασπαλίζετε με σουσάμι, το χαράζετε σε κομμάτια και ψήνετε τη πίτα στους 180 με 200 βαθμούς για 50 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει.

Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Εύη Μήτσου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Περιλαμβάνεται, δε, στο βιβλίο της «Γεύσεις Ζωής».



Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε το αντίστοιχο μενού:
Αλμυρές πίτες

Rating: 4.7. From 90 votes.
Please wait...

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Google+(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κοινοποιήστε στο Skype(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Σχετικά

αυγά βιτάμ κοτόπουλο κρέμα γάλακτος κρεμμύδια μαϊντανό μανιτάρια μπέικον παρμεζάνα πιπεριές σουσάμι σφολιάτα φρυγανιά φύλλο
Οκτώβριος 27, 2010

Post navigation

Φιλέτα μπακαλιάρου τηγανητά → ← Κις Λορραίν (παραδοσιακή γαλλική συνταγή)

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


5 Υλικά - Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές

Ανοιξιάτικες συνταγές
  • Vegan
  • Γλυκά
  • Διαβητικών
  • Διαίτης
  • Διασήμων
  • Διάφορα
  • Διεθνής Κουζίνα
  • Εκδηλώσεις
  • Εποχιακά
  • Εύκολες συνταγές
  • Θρησκεία
  • Κολπάκια
  • Κουζίνα
  • Νηστίσιμα
  • Οικονομικά γλυκά
  • Οικονομικές
  • Ορεκτικά
  • Παράδοση
  • Παραδοσιακές Συνταγές
  • Περίσσεψε
  • Πολίτικη Κουζίνα
  • Πολύ φθηνές συνταγές
  • Σάλτσες
  • Σνακ
  • Συνταγές του απατεώνα
  • Τεχνικές
  • Υγιεινή διατροφή
  • Φαγητά
    • Αλμυρές πίτες
    • Διάφορα φαγητά
    • Ζυμαρικά
    • Θαλασσινά
    • Κρεατικά
    • Λαχανικά
    • Όσπρια
    • Πουλερικά
    • Σούπες
    • Φαγητά χωρίς αλάτι

Τοπ Συνταγές

  • Η καλύτερη ζύμη για πίτσα
  • Κρέμα παγωτού με φρέσκο γάλα, της Παρασκευής
  • Πώς βράζουμε μακαρόνια (Τεχνικές μαγειρικής)
  • Μπισκότα βουτύρου για κορνέ ή πρέσα μπισκότων
  • Αγκινάρες αυγολέμονο με κρέας
  • Εύκολο κέικ πορτοκαλιού με σιρόπι πορτοκάλι
  • Ζύμη για πίτσες χωρίς μαγιά στο λεπτό

Προσφορές

Νέες Συνταγές

  • «5 Υλικά – Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές», Τζέιμι Όλιβερ
  • Σοκολατένια ζύμη με φουντούκια
  • Πανετόνε (Panettone) στον αρτοπαρασκευαστή, της Αντιγόνης
  • Καναπεδάκια με ροκφόρ και καρύδι
  • Τριπλο-σοκολατένιο κέικ με μπανάνα
  • Κέικ πορτοκαλιού νηστίσιμο
  • Σαλάτα με πορτοκάλι, της Χριστίνας Κ.
  • «Piece of cake», Άκης Πετρετζίκης
Powered by WordPress | theme SG Grid