Ψάρι αλα Σπετσιώτα
Υλικά: 1/2 κιλό ψάρι φιλέτο (ή ξεκοκαλισμένο οποιοδήποτε ψάρι) 1 κονσέρβα αποφλοιωμένα ντοματάκια 3 πράσινες πιπεριές 1 κρεμμύδι ξερό 2 σκελίδες σκόρδο 2 φύλλα δάφνης Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο Αλάτι, πιπέρι […]
Υλικά: 1/2 κιλό ψάρι φιλέτο (ή ξεκοκαλισμένο οποιοδήποτε ψάρι) 1 κονσέρβα αποφλοιωμένα ντοματάκια 3 πράσινες πιπεριές 1 κρεμμύδι ξερό 2 σκελίδες σκόρδο 2 φύλλα δάφνης Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο Αλάτι, πιπέρι […]
Υλικά: 1 κιλό πατάτες 1/2 κιλό ψάρι φιλέτο (πέρκα ή μπακαλιάρο ή γλώσσα κ.α.) 100 γρ. γαρίδες καθαρισμένες 1 κρεμμύδι ξερό 1 πράσινη πιπεριά 500 γρ. κονκασέ ντομάτα 3 κουταλιές […]
Υλικά: 1 1/2 κιλό ψάρι πέρκα (κατεψυγμένο) 4 σκελίδες σκόρδο 1 κλαδάκι δεντρολίβανο Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο Εκτέλεση: Πλένουμε καλά την πέρκα. Πάνω σε μια λαδόκολλα τοποθετούμε το ψάρι και με […]
Υλικά: 1 1/2 κιλό φιλέτο πέρκας κατεψυγμένης 1 1/2 κιλό πατάτες 3 κρεμμύδια 1 κούπα λάδι 2 κουτιά ψιλοκομμένης ντομάτας Λίγο μαϊντανό Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε και κόβουμε σε στρογγυλές […]
Η Χριστίνα Ν. μας έστειλε μια συνταγή που πραγματικά θα «απογειώσει» το κατεψυγμένο φιλέτο πέρκας. Δοκιμάστε την και θα την θυμηθείτε
Μην καθυστερείτε καθόλου. Δείτε τα υλικά της συνταγής, ψωνίστε όσα από αυτά δεν έχετε στο σπίτι και δοκιμάστε την. Δεν θα ξέρετε τι τρώτε