Συνταγές της Ματιάς
Συνταγές της Ματιάς
  • ΒΙΒΛΙΑ
  • ΣΠΙΤΙ
  • ΤΑΞΙΔΙΑ
  • ΕΙΔΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
  • ΠΙΣΤΗ

Συνταγές της Ματιάς

Οι καλύτερες συνταγές με μια Ματιά!

εύκολες και νόστιμες συνταγές που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν

Πως ψήνουμε και ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές Φλωρίνης

Έχουν χίλιες δυό χρήσεις και φυσικά υπέροχη γεύση! Καλή σας όρεξη!

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Google+(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κοινοποιήστε στο Skype(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Τεχνικές
Πως ψήνουμε και ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές Φλωρίνης

Οι κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης έχουν παχιά και σκληρή φλούδα. Για να τις ψήσουμε και να τις ξεφλουδίσουμε εύκολα ακολουθούμε την εξής διαδικασία:
Πλένουμε και στεγνώνουμε εντελώς τις πιπεριές μας. Τοποθετούμε την σχάρα του προθερμασμένου φούρνου μας σε ψηλή θέση ώστε να βρίσκεται κοντά στην αντίσταση. Τις απλώνουμε σε ένα ταψάκι έτσι ώστε να έχουν απόσταση μεταξύ τους και τις ψήνουμε στην ανώτερη θερμοκρασία του φούρνου μας (250 βαθμούς περίπου). Κάθε 7 περίπου λεπτά χρειάζεται να τις γυρίζουμε έτσι ώστε να ψηθούν από όλες τις πλευρές τους. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσουμε όταν ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου γιατί η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα υψηλή και υπάρχει κίνδυνος να καούμε από τους ατμούς. Οι πιπεριές θα έχουν πάρει μαύρο χρώμα σε πολλά σημεία τους. Μην ανησυχήσετε, έτσι πρέπει να γίνει. Όταν ψηθούν από όλες τις πλευρές τους τις τοποθετούμε κρατώντας τις με μια τσιμπίδα (και όχι τρυπώντας τες) μέσα σε χαρτοσακούλα (σαν του μανάβη) -ή σε μεγάλη σαλατιέρα που θα την σκεπάσουμε καλά με πιάτο- και την κλείνουμε από πάνω ώστε οι υδρατμοί να κρατηθούν μέσα. Έτσι η φλούδα της πιπεριάς θα αφαιρεθεί πολύ ευκολότερα. Όταν κρυώσουν εντελώς οι πιπεριές τις βγάζουμε μία μία από τη σακούλα και τις ξεφλουδίζουμε πάνω από βαθύ πιάτο έτσι ώστε το ζουμί τους να πέφτει μέσα του (είναι πολύ νόστιμο). Τέλος αφαιρούμε και το κοτσάνι με τα σπόρια και οι πιπεριές μας είναι έτοιμες να τις χρησιμοποιήσουμε σε χίλια δυό φαγητά και ορεκτικά ή να τις φυλάξουμε (κονσερβοποιήσουμε) σε γυάλινο βάζο.

No votes yet.
Please wait...

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Google+(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κοινοποιήστε στο Skype(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Σχετικά

πιπεριές Φλωρίνης
Μάρτιος 17, 2017

Post navigation

Κρεμμύδια καραμελωμένα με βούτυρο → ← Μπάρες καφέ

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


5 Υλικά - Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές

Ανοιξιάτικες συνταγές
  • Vegan
  • Γλυκά
  • Διαβητικών
  • Διαίτης
  • Διασήμων
  • Διάφορα
  • Διεθνής Κουζίνα
  • Εκδηλώσεις
  • Εποχιακά
  • Εύκολες συνταγές
  • Θρησκεία
  • Κολπάκια
  • Κουζίνα
  • Νηστίσιμα
  • Οικονομικά γλυκά
  • Οικονομικές
  • Ορεκτικά
  • Παράδοση
  • Παραδοσιακές Συνταγές
  • Περίσσεψε
  • Πολίτικη Κουζίνα
  • Πολύ φθηνές συνταγές
  • Σάλτσες
  • Σνακ
  • Συνταγές του απατεώνα
  • Τεχνικές
  • Υγιεινή διατροφή
  • Φαγητά

Τοπ Συνταγές

  • Η καλύτερη ζύμη για πίτσα
  • Κρέμα παγωτού με φρέσκο γάλα, της Παρασκευής
  • Μπισκότα βουτύρου για κορνέ ή πρέσα μπισκότων
  • Πώς βράζουμε μακαρόνια (Τεχνικές μαγειρικής)
  • Αγκινάρες αυγολέμονο με κρέας
  • Σοκολατάκια μπανόφι με μπισκότο (banoffee)
  • Ζύμη για πίτσες χωρίς μαγιά στο λεπτό

Προσφορές

Νέες Συνταγές

  • Σαλάτα με πένες, ελιές και λιαστή ντομάτα
  • «5 Υλικά – Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές», Τζέιμι Όλιβερ
  • Σοκολατένια ζύμη με φουντούκια
  • Πανετόνε (Panettone) στον αρτοπαρασκευαστή, της Αντιγόνης
  • Καναπεδάκια με ροκφόρ και καρύδι
  • Τριπλο-σοκολατένιο κέικ με μπανάνα
  • Κέικ πορτοκαλιού νηστίσιμο
  • Σαλάτα με πορτοκάλι, της Χριστίνας Κ.
Powered by WordPress | theme SG Grid