Σπιτικές Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής

  • Τεχνική για κρέπες (Τεχνικές μαγειρικής)

    Συνταγές: Τεχνικές

    Ακολουθώντας τις οδηγίες της τεχνικής αυτής, θα μπορέσετε να φτιάξετε στην κουζίνα σας σπιτικές κρέπες και να τις απολαύσετε με τους αγαπημένους σας σε γλυκιές ή αλμυρές εκδοχές

    Τεχνική για κρέπες (Τεχνικές μαγειρικής)
     

    Αφού ετοιμάσουμε τη ζύμη για κρέπες, βάζουμε ένα μικρό αντικολλητικό σαγανάκι να κάψει. Κρατάμε το σαγανάκι με το αριστερό μας χέρι και με το δεξί μας μια ξύλινη κουτάλα. Με αυτήν ρίχνουμε μείγμα μέσα στο τηγανάκι μας και κουνώντας το (ημικυκλικά στρίβοντάς το) βοηθάμε το μείγμα να απλωθεί σε όλο τον πάτο του. Ψήνουμε την κρέπα μας μέχρι να αρχίσει να ξεκολλά από τα τοιχώματα του τηγανιού. Γυρίζουμε πιάνοντάς την προσεκτικά (είτε με τα δύο μας δάχτυλα είτε με τσιμπίδα) και ψήνουμε και από την άλλη πλευρά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να γίνουν οι κρέπες μας λεπτές και να μην ψηθούν πολύ μιας και ξαναψήνονται όταν τις γεμίσουμε. Τις στοιβάζουμε τη μια πάνω στην άλλη και όταν κρυώσουν τελείως μπορούμε να τις φυλάξουμε όλες ή μέρος αυτών στην κατάψυξη μέσα σε πλαστική σακούλα για τρόφιμα.

    Rating: 4.7. From 1813 votes.
    Please wait...

     
     
    Τεχνικές: κάντε κλικ εδώ για να δείτε το μενού.
    No Comments

Αφήστε ένα μήνυμα!

recipes

sintages

Μαγειρεύεις;

Δες τη δική σου συνταγή στη Ματιά!

 
Οι Συνταγές μας στο Google Plus
  κι οι Συνταγές μας στο FaceBook
 


Booking.com