Μαρμελάδα κεράσι, από τον Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλο Αγγελόγλου
Μαρμελάδα κεράσι. Μια εξαιρετική σπιτική μαρμελάδα κατάλληλη για το πρωινό μας, αλλά και σαν γαρνιτούρα…
Μαρμελάδες: Φτιαγμένες με φρούτα της εποχής και λίγη ή περισσότερη ζάχαρη αλείφονται απολαυστικά πάνω σε καλά βουτυρωμένες φέτες ψωμιού ή χρησιμοποιούνται στη ζαχαροπλαστική για να φτιαχτούν καινούργια γαστρονομικά θαύματα. Φτιάχνονται πανεύκολα και αξιοποιούν και τα πιο “ταπεινά” φρούτα χαρίζοντας το άρωμα και την γεύση τους από την πρώτη κουταλιά.