Υλικά:
1 φλυτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 σκελίδες καθαρισμένο σκόρδο
1 κουταλάκι σκόνη μουστάρδας
1 φλυτζάνι κέτσαπ
1 κουταλάκι γούστερ σως
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1/4 φλυτζάνι λευκό κρασί
1 κουταλιά ακατέργαστη ζάχαρη
Λίγο ταμπάσκο
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το λάδι και σε αυτό τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, μισό φλυτζάνι νερό και τα βράζουμε για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε το αντίστοιχο μενού:
Σάλτσες