Υλικά:
1 κύβος νοστιμιάς κοτόπουλου
1/2 φλιτζάνι κρασί Μαδέρας
3 κουταλάκια κορν φλάουρ
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε 2 φλιτζάνια νερό και όταν βράσει διαλύουμε σε αυτά τον κύβο. Προσθέτουμε το κρασί και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με 2 κουταλιές κρασί και το ρίχνουμε στο κατσαρολάκι. Βράζουμε τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει.