Συνταγές της Ματιάς
Συνταγές της Ματιάς
  • ΒΙΒΛΙΑ
  • ΣΠΙΤΙ
  • ΤΑΞΙΔΙΑ
  • ΕΙΔΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
  • ΠΙΣΤΗ

Συνταγές της Ματιάς

Οι καλύτερες συνταγές με μια Ματιά!

εύκολες και νόστιμες συνταγές που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν

Τας κεμπάπ

  • Κρεατικά
  • Παραδοσιακές Συνταγές
Υλικά:

1 κιλό μοσχάρι ψαχνό
3 κρεμμύδια ξερά
3 ντομάτες ή 1 κονκασέ
2 κουταλιές πελτέ
3 κουταλιές βούτυρο γάλακτος
Μπαχάρι
Ξύλο κανέλας
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε μικρά τετράγωνα. Ψιλοκόβουμε τη ντομάτα. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και τα τσιγαρίζουμε σε μια κατσαρόλα, μαζί με το βούτυρο. Όταν ροδίσει λίγο το κρέας, το βγάζουμε από την κατσαρόλα και σε αυτήν τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Κατόπιν προσθέτουμε τη ντομάτα, το κρέας, το μπαχάρι, την κανέλα, το αλάτι, το πιπέρι και ένα ποτήρι νερό και τα βράζουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Μετά από μία ώρα προσθέτουμε τον πελτέ και λίγο νερό εάν χρειάζεται. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλη μισή ώρα.
Το τας κεμπάπ συνοδεύει άριστα πουρέ πατάτας, πουρέ μελιτζάνας, μακαρόνια, ρύζι, και πατάτες τηγανητές.

Rating: 4.0/5. From 3807 votes.
Please wait...

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Google+(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Click to share on Skype(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Παρόμοιες συνταγές:

  • Χουνκιάρ μπεγεντί (Hunkar Begendi), της Παρασκευής
  • Χασάπικο, της Χριστίνας
  • Γιουβέτσι
  • Μοσχάρι κοκκινιστό με μακαρόνια
  • Χουνκιάρ μπεγεντί (hunkar begendi), του Κώστα Καρακάση
  • Μοσχαράκι ατζέμ πιλάφι
  • Γιαουρτλού κεμπάπ, του Χρήστου
  • Μοσχαράκι μπουκιές με κρέμα γάλακτος και τυρί τριμμένο στο φούρνο
βούτυρο κανέλα κρεμμύδια μοσχάρι μπαχάρι ντομάτες πελτέ ντομάτας
Αύγουστος 9, 2009

Post navigation

Χασάπικο, της Χριστίνας → ← Γκιούλμπασι

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Νηστίσιμες Συνταγές
  • Vegan
  • Γλυκά
  • Διαβητικών
  • Διαίτης
  • Διασήμων
  • Διάφορα
  • Διεθνής Κουζίνα
  • Εκδηλώσεις
  • Εποχιακά
  • Εύκολες συνταγές
  • Θρησκεία
  • Κολπάκια
  • Κουζίνα
  • Νηστίσιμα
  • Οικονομικά γλυκά
  • Οικονομικές
  • Ορεκτικά
  • Παράδοση
  • Παραδοσιακές Συνταγές
    • Κρητικές Συνταγές
    • Κυπριακές Συνταγές
    • Νησιώτικες συνταγές
    • Ποντιακές συνταγές
    • Συνταγές από τα Επτάνησα
    • Συνταγές από τη Μακεδονία
    • Συνταγές από τη Στερεά Ελλάδα
    • Συνταγές από την Ήπειρο
    • Συνταγές από την Θεσσαλία
    • Συνταγές από την Θράκη
    • Συνταγές από την Πελοπόννησο
  • Περίσσεψε
  • Πολίτικη Κουζίνα
  • Πολύ φθηνές συνταγές
  • Σάλτσες
  • Σνακ
  • Συνταγές του απατεώνα
  • Τεχνικές
  • Υγιεινή διατροφή
  • Φαγητά
    • Αλμυρές πίτες
    • Διάφορα φαγητά
    • Ζυμαρικά
    • Θαλασσινά
    • Κρεατικά
    • Λαχανικά
    • Όσπρια
    • Πουλερικά
    • Σούπες
    • Φαγητά χωρίς αλάτι

Τοπ Συνταγές

  • Η καλύτερη ζύμη για πίτσα
  • Λικεράκι από ξύσμα περγαμόντου, της Σοφίας
  • Μπεσαμέλ με γάλα εβαπορέ
  • Ζύμη για κρέπες (περίπου 30–40 κρέπες)
  • Κοτόπουλο λεμονάτο (συνταγή γιαγιάς), της Ρένας
  • Ρύζι στο φούρνο
  • Ζύμη για ψωμί τσιαπάτα - Βασική συνταγή Ciabatta
  • Σούπα λαχανικών για γρήγορο κάψιμο λίπους

Προσφορές

Νέες Συνταγές

  • Χριστουγεννιάτικο δεντράκι σαλάτας
  • Λιποδιαλυτική σούπα
  • Βερύκοκα με μπέικον
  • Σούπα του Ιπποκράτη
  • Γλυκά μπισκοτάκια
  • Σούπα αποτοξίνωσης
  • Τσιπς μπανάνας
  • Σούπα για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού
Powered by WordPress | theme SG Grid