Συνταγές της Ματιάς
Συνταγές της Ματιάς
  • ΒΙΒΛΙΑ
  • ΣΠΙΤΙ
  • ΤΑΞΙΔΙΑ
  • ΕΙΔΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
  • ΠΙΣΤΗ

Συνταγές της Ματιάς

Οι καλύτερες συνταγές με μια Ματιά!

εύκολες και νόστιμες συνταγές που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν

Μανιτάρια τηγανητά σπέσιαλ

Μια καταπληκτική συνταγή για τηγανητά μανιτάρια με κρούστα από το πιο νόστιμο κουρκούτι που έχετε δοκιμάσει. Φτιάξτε τα και θα τα λατρέψετε!

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Google+(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κοινοποιήστε στο Skype(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Διάφορα φαγητά
  • Ορεκτικά
Μανιτάρια τηγανητά σπέσιαλ

Υλικά:

1 δόση σούπερ χυλού για τηγανητά
1/2 κιλό μανιτάρια
2-3 κουταλιές βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2-3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
Τριμμένη παρμεζάνα ή άλλο σκληρό τυρί
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Φτιάχνουμε τον σούπερ χυλό για τηγανητά ακολουθώντας την συνταγή (δείτε την εδώ) και του προσθέτουμε λίγο αλάτι και το 1/3 της ποσότητας του πολτοποιημένου σκόρδου. Σκουπίζουμε με ένα χαρτί κουζίνας τα μανιτάρια και τα κόβουμε στη μέση ή στα τέσσερα (αν είναι μεγαλούτσικα). Τα βάζουμε σε ένα μπωλ και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο τα 2/3 από το λιωμένο σκόρδο και λίγο αλάτι. Βάζουμε το λάδι μας να ζεσταθεί και βουτάμε τα μανιτάρια στον χυλό. Τα βγάζουμε με τη βοήθεια ενός πιρουνιού ανασηκώνοντάς τα (χωρίς να τα τρυπήσουμε) και όταν το λάδι μας ζεσταθεί καλά τότε τα βουτάμε να τηγανιστούν. Μόλις πάρουν ωραίο χρώμα τα βγάζουμε από το λάδι και τα απλώνουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας για να φύγουν τα περιττά λάδια. Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί και (αν χρειάζεται) αλάτι και σερβίρουμε.



Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε το αντίστοιχο μενού:
Διάφορα φαγητά Ορεκτικά

Rating: 4.3. From 70 votes.
Please wait...

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Google+(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κοινοποιήστε στο Skype(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Σχετικά

βούτυρο μανιτάρια παρμεζάνα σκόρδο σπορέλαιο τυρί χυλός
Δεκέμβριος 22, 2016

Post navigation

Γαλακτομπούρεκο, Εξ Οίκων → ← Σούπερ χυλός για τηγανιτά

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


5 Υλικά - Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές

Ανοιξιάτικες συνταγές
  • Vegan
  • Γλυκά
  • Διαβητικών
  • Διαίτης
  • Διασήμων
  • Διάφορα
  • Διεθνής Κουζίνα
  • Εκδηλώσεις
  • Εποχιακά
  • Εύκολες συνταγές
  • Θρησκεία
  • Κολπάκια
  • Κουζίνα
  • Νηστίσιμα
  • Οικονομικά γλυκά
  • Οικονομικές
  • Ορεκτικά
  • Παράδοση
  • Παραδοσιακές Συνταγές
  • Περίσσεψε
  • Πολίτικη Κουζίνα
  • Πολύ φθηνές συνταγές
  • Σάλτσες
  • Σνακ
  • Συνταγές του απατεώνα
  • Τεχνικές
  • Υγιεινή διατροφή
  • Φαγητά
    • Αλμυρές πίτες
    • Διάφορα φαγητά
    • Ζυμαρικά
    • Θαλασσινά
    • Κρεατικά
    • Λαχανικά
    • Όσπρια
    • Πουλερικά
    • Σούπες
    • Φαγητά χωρίς αλάτι

Τοπ Συνταγές

  • Η καλύτερη ζύμη για πίτσα
  • Μπισκότα βουτύρου για κορνέ ή πρέσα μπισκότων
  • Εύκολο κέικ πορτοκαλιού με σιρόπι πορτοκάλι
  • Πώς βράζουμε μακαρόνια (Τεχνικές μαγειρικής)
  • Κρέμα παγωτού με φρέσκο γάλα, της Παρασκευής
  • Ζύμη για κρέπες (περίπου 30–40 κρέπες)
  • Σοκολατάκια μπανόφι με μπισκότο (banoffee)

Προσφορές

Νέες Συνταγές

  • «5 Υλικά – Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές», Τζέιμι Όλιβερ
  • Σοκολατένια ζύμη με φουντούκια
  • Πανετόνε (Panettone) στον αρτοπαρασκευαστή, της Αντιγόνης
  • Καναπεδάκια με ροκφόρ και καρύδι
  • Τριπλο-σοκολατένιο κέικ με μπανάνα
  • Κέικ πορτοκαλιού νηστίσιμο
  • Σαλάτα με πορτοκάλι, της Χριστίνας Κ.
  • «Piece of cake», Άκης Πετρετζίκης
Powered by WordPress | theme SG Grid