Συνταγές της Ματιάς
Συνταγές της Ματιάς
  • ΒΙΒΛΙΑ
  • ΣΠΙΤΙ
  • ΤΑΞΙΔΙΑ
  • ΕΙΔΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
  • ΠΙΣΤΗ

Συνταγές της Ματιάς

Οι καλύτερες συνταγές με μια Ματιά!

εύκολες και νόστιμες συνταγές που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν

Κεφτεδάκια, της Χριστίνας

  • Κρεατικά
  • Ορεκτικά
Υλικά:

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
4 – 5 αυγά
3 μέτρια κρεμμύδια ξερά
3 σκελίδες σκόρδο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
δυόσμος
1 ποτήρι του νερού φρυγανιά τριμμένη
1/2 ποτήρι του κρασιού ξύδι
1/2 κουταλάκι σόδα
Αλάτι, πιπέρι, κύμινο
1 φλιτζάνι του ελληνικού καφέ ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα ψιλοκόβουμε. Περνάμε το σκόρδο από το ειδικό μηχάνημα ώστε να πολτοποιηθεί. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και το δυόσμο. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μας και αφήνουμε το μείγμα μια ώρα στο ψυγείο. Κατόπιν πλάθουμε τα κεφτεδάκια αλείφοντας τακτικά τα χέρια μας με λάδι ώστε τα κεφτεδάκια να αποκτήσουν λεία επιφάνεια. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε αρκετό λάδι και τηγανίζουμε μέσα τα κεφτεδάκια μας. Έτσι δεν χάνουν το όμορφο στρογγυλό τους σχήμα και είναι πιο ευπαρουσίαστα!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Χριστίνα Ν. και την ευχαριστούμε πολύ.

Rating: 4.0/5. From 262 votes.
Please wait...

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Google+(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Click to share on Skype(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Παρόμοιες συνταγές:

  • Κεφτεδάκια με σάλτσα, της Ελένης
  • Μπιφτέκια γεμιστά στο τηγάνι
  • Κιμαδόπιτα
  • Κεφτεδάκια
  • Κεφτέδες light με σάλτσα
  • Μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο
  • Κιμαδοπιτάκια στον φούρνο με δροσερή σάλτσα
  • Ρολό κιμά με σάλτσα ντομάτας
αυγά δυόσμο κιμά κρεμμύδια κύμινο μαϊντανό ξύδι σκόρδο σόδα φρυγανιά
Αύγουστος 3, 2009

Post navigation

Χοιρινά μεζεδάκια, της Ιωάννας → ← Τηγανιά με ρετσίνα, της Αθανασίας

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Νηστίσιμες Συνταγές
  • Vegan
  • Γλυκά
  • Διαβητικών
  • Διαίτης
  • Διασήμων
  • Διάφορα
  • Διεθνής Κουζίνα
  • Εκδηλώσεις
  • Εποχιακά
  • Εύκολες συνταγές
  • Θρησκεία
  • Κολπάκια
  • Κουζίνα
  • Νηστίσιμα
  • Οικονομικά γλυκά
  • Οικονομικές
  • Ορεκτικά
  • Παράδοση
  • Παραδοσιακές Συνταγές
  • Περίσσεψε
  • Πολίτικη Κουζίνα
  • Πολύ φθηνές συνταγές
  • Σάλτσες
  • Σνακ
  • Συνταγές του απατεώνα
  • Τεχνικές
  • Υγιεινή διατροφή
  • Φαγητά
    • Αλμυρές πίτες
    • Διάφορα φαγητά
    • Ζυμαρικά
    • Θαλασσινά
    • Κρεατικά
    • Λαχανικά
    • Όσπρια
    • Πουλερικά
    • Σούπες
    • Φαγητά χωρίς αλάτι

Τοπ Συνταγές

  • Η καλύτερη ζύμη για πίτσα
  • Κέικ λεμόνι με εύκολο μέτρημα
  • Ζύμη για κρέπες (περίπου 30–40 κρέπες)
  • Εύκολο κέικ πορτοκαλιού με σιρόπι πορτοκάλι
  • Όταν δεν πήζει η κρέμα γάλακτος
  • Μπισκότα βουτύρου για κορνέ ή πρέσα μπισκότων
  • Κοτόπουλο λεμονάτο (συνταγή γιαγιάς), της Ρένας
  • Μπεσαμέλ με γάλα εβαπορέ

Προσφορές

Νέες Συνταγές

  • Βερύκοκα με μπέικον
  • Σούπα του Ιπποκράτη
  • Γλυκά μπισκοτάκια
  • Σούπα αποτοξίνωσης
  • Τσιπς μπανάνας
  • Σούπα για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού
  • Σολομός με σαλάτα φινόκιο
  • Σταμναγκάθι τσιγαριστό με αυγά (Κρήτη)
Powered by WordPress | theme SG Grid