Σπιτικές Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής

2 Σχόλια to “Τουρλού”

  1. nero katholou?

    No votes yet.
    Please wait...
  2. Μετά το τσιγάρισμα κοιτάμε αν έχει αρκετά υγρά το φαγητό μας και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό γιατί κατά την διάρκεια του μαγειρέματος θα βγάλει κι άλλα. Επίσης η μέτρια φωτιά και η σκεπασμένη κατσαρόλα βοηθούν ώστε να μην χάσει τα υγρά του το φαγητό.

    No votes yet.
    Please wait...

Αφήστε ένα μήνυμα!

recipes

sintages

Μαγειρεύεις;

Δες τη δική σου συνταγή στη Ματιά!

 
Οι Συνταγές μας στο Google Plus
  κι οι Συνταγές μας στο FaceBook