Υλικά:
1 πακέτο μακαρόνια πένες
1/2 κεφάλι σκόρδο
100 γρ. βιτάμ ή λάδι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια με αλάτι. Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Κόβουμε το σκόρδο σε μέτριου πάχους ροδέλες. Βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και μέσα ρίχνουμε το βιτάμ ή το λάδι να κάψουν λίγο και μετά ρίχνουμε και το σκόρδο να τσιγαριστεί. Ρίχνουμε μέσα και τα μακαρόνια και ανακατεύουμε προσεκτικά. Η νηστίσιμη μακαρονάδα μας είναι έτοιμη!