Ψήνουμε τις πιπεριές Φλωρίνης στη σχάρα και μόλις αρχίσουν να μαλακώνουν και να μαυρίζουν τις τοποθετούμε έτσι καυτές όπως είναι, σε ένα τάπερ και τις σκεπάζουμε πολύ καλά με το σκέπασμά του. Όταν κρυώσουν, ανοίγουμε το τάπερ και τις ξεφλουδίζουμε πάρα πολύ εύκολα!!! Μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε σε ντιπ και σάλτσες, να τις κάνουμε με λαδόξυδο ή να τις σερβίρουμε σαν συνοδευτικό με οποιοδήποτε σχεδόν πιάτο μας.
Πιπεριές Φλωρίνης στη σχάρα
Πως να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα πιπεριές Φλωρίνης που έχετε ψήσει στη σχάρα.