Συνταγές της Ματιάς
Συνταγές της Ματιάς
  • ΒΙΒΛΙΑ
  • ΣΠΙΤΙ
  • ΤΑΞΙΔΙΑ
  • ΕΙΔΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
  • ΠΙΣΤΗ

Συνταγές της Ματιάς

Οι καλύτερες συνταγές με μια Ματιά!

εύκολες και νόστιμες συνταγές που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν

Μαρινάδα για αρνί ή κατσίκι

Η καλή μαρινάδα είναι ένα από τα μυστικά για το τέλειο ψητό ή σουβλιστό αρνί και κατσίκι. Δοκιμάστε την μαρινάδα αυτής της συνταγής και… μιαμ μιαμ… καλή σας όρεξη!

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Google+(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κοινοποιήστε στο Skype(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Πάσχα
  • Φτιάξε μόνος σου
Υλικά:

Γιαούρτι στραγγιστό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Δυόσμο
Μείγμα για μπάρμπεκιου

Εκτέλεση:

Βάζουμε στο μπλέντερ τα υλικά μας εκτός από το γιαούρτι (σε ποσότητες ανάλογες του γούστου μας και της ποσότητας του κρέατος) και τα αναμειγνύουμε καλά. Σε ένα μπωλ βάζουμε το γιαούρτι, προσθέτουμε το μείγμα του μπλέντερ και ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι. Με την μαρινάδα αυτή κάνουμε μια επάλειψη σε όλη την επιφάνεια του κρέατος και το αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί από 24 έως 36 ώρες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει να την αφαιρέσουμε καλά (π.χ. με απορροφητικό χαρτί κουζίνας) πριν ψήσουμε το κρέας μας (στην σούβλα ή στην σχάρα).



Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε το αντίστοιχο μενού:
Πάσχα Φτιάξε μόνος σου

Rating: 4.7. From 5688 votes.
Please wait...

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Google+(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κοινοποιήστε στο Skype(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Σχετικά

γιαούρτι δυόσμο μείγμα για μπάρμπεκιου
Απρίλιος 19, 2011

Post navigation

Ξύδι σκόρδου, της Στρατούλας → ← Όταν μένει κοτόπουλο, της Νέλλης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


5 Υλικά - Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές

Ανοιξιάτικες συνταγές
  • Vegan
  • Γλυκά
  • Διαβητικών
  • Διαίτης
  • Διασήμων
  • Διάφορα
    • Γαρνιτούρες
    • Διακοσμήσεις
    • Ζύμες
    • Ποτά
    • Ποτά χωρίς αλκοόλ
    • Σαλάτες
    • Φτιάξε μόνος σου
  • Διεθνής Κουζίνα
  • Εκδηλώσεις
  • Εποχιακά
    • Αγίου Βαλεντίνου
    • Άνοιξη
    • Απόκριες
    • Γιορτ€ς με λίγα
    • Διάφορα εποχιακά
    • Καθαρά Δευτέρα
    • Καλοκαίρι
    • Πάσχα
    • Πρωτοχρονιά
    • Τυροφάγου
    • Φθινόπωρο
    • Χειμώνας
    • Χριστούγεννα
  • Εύκολες συνταγές
  • Θρησκεία
  • Κολπάκια
  • Κουζίνα
  • Νηστίσιμα
  • Οικονομικά γλυκά
  • Οικονομικές
  • Ορεκτικά
  • Παράδοση
  • Παραδοσιακές Συνταγές
  • Περίσσεψε
  • Πολίτικη Κουζίνα
  • Πολύ φθηνές συνταγές
  • Σάλτσες
  • Σνακ
  • Συνταγές του απατεώνα
  • Τεχνικές
  • Υγιεινή διατροφή
  • Φαγητά

Τοπ Συνταγές

  • Η καλύτερη ζύμη για πίτσα
  • Κρέμα παγωτού με φρέσκο γάλα, της Παρασκευής
  • Πώς βράζουμε μακαρόνια (Τεχνικές μαγειρικής)
  • Μπισκότα βουτύρου για κορνέ ή πρέσα μπισκότων
  • Αγκινάρες αυγολέμονο με κρέας
  • Εύκολο κέικ πορτοκαλιού με σιρόπι πορτοκάλι
  • Ζύμη για πίτσες χωρίς μαγιά στο λεπτό

Προσφορές

Νέες Συνταγές

  • «5 Υλικά – Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές», Τζέιμι Όλιβερ
  • Σοκολατένια ζύμη με φουντούκια
  • Πανετόνε (Panettone) στον αρτοπαρασκευαστή, της Αντιγόνης
  • Καναπεδάκια με ροκφόρ και καρύδι
  • Τριπλο-σοκολατένιο κέικ με μπανάνα
  • Κέικ πορτοκαλιού νηστίσιμο
  • Σαλάτα με πορτοκάλι, της Χριστίνας Κ.
  • «Piece of cake», Άκης Πετρετζίκης
Powered by WordPress | theme SG Grid