Συνταγές της Ματιάς
Συνταγές της Ματιάς
  • ΒΙΒΛΙΑ
  • ΣΠΙΤΙ
  • ΤΑΞΙΔΙΑ
  • ΕΙΔΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
  • ΠΙΣΤΗ

Συνταγές της Ματιάς

Οι καλύτερες συνταγές με μια Ματιά!

εύκολες και νόστιμες συνταγές που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν

Ατομικές ομελέτες – ατομικά ομελετάκια

  • Μπουφέ
  • Ορεκτικά
  • Παιδικό πάρτυ
  • Περίσσεψε
Ατομικές ομελέτες - ατομικά ομελετάκια

Υλικά:

Τηγανιτές πατάτες ή πουρέ
Ζαμπόν
Μπέικον
Πράσινη πιπεριά
Κόκκινη πιπεριά
Κίτρινα τυριά τριμμένα
Αυγά
Αλάτι, πιπέρι
Βούτυρο

Εκτέλεση:

Τι κάνουμε όταν μας έχουν μείνει πατάτες τηγανητές ή πουρές;
Θα χρειαστούμε φόρμα για καπ κέικς ή μάφφινς. Βουτυρώνουμε καλά κάθε μία από τις εσοχές της. Βάζουμε λίγες πατάτες τηγανητές στην κάθε εσοχή και τις πιέζουμε να λιώσουν όσο γίνεται και να πάρουν την φόρμα της. Αν χρησιμοποιούμε πουρέ απλά τον στρώνουμε καλά στο κάθε φορμάκι. Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν, το μπέικον, τις πιπεριές και τα στρώνουμε πάνω από τις πατάτες. Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και χτυπάμε ξανά. Γεμίζουμε τα φορμάκια (όχι εντελώς γιατί θα φουσκώσουν λίγο) με το αυγό και πασπαλίζουμε με τα τριμμένα κίτρινα τυριά. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για μισή ώρα περίπου μέχρι να πάρει χρώμα η ομελέτα μας. Ξεφορμάρουμε με προσοχή και τα ατομικά ομελετάκια μας είναι έτοιμα!
Αν θέλουμε μπορούμε να τα φυλάσσουμε στην κατάψυξη και να τα ζεστάνουμε λίγο πριν να τα σερβίρουμε.

Rating: 4.8/5. From 71 votes.
Please wait...

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Google+(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Click to share on Skype(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Παρόμοιες συνταγές:

  • Ομελετάκια φούρνου σπέσιαλ
  • Αλμυρό κέικ
  • Πεϊνιρλί
  • Ομελετάκια σπέσιαλ
  • Πατάτες γεμιστές, της Αθανασίας
  • Κανταΐφι με τυρί και ζαμπόν
  • Φέτες ψωμιού γεμιστές
  • Αυγά γεμιστά με μανιτάρια
αυγά βούτυρο ζαμπόν κίτρινο τυρί μπέικον πατάτες πιπεριές πουρέ πατάτας
Σεπτέμβριος 24, 2014

Post navigation

Μακαρούνες με σπανάκι και μανιτάρια όλα σε ένα → ← Γρανίτα ροδάκινο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Νηστίσιμες Συνταγές
  • Vegan
  • Γλυκά
  • Διαβητικών
  • Διαίτης
  • Διασήμων
  • Διάφορα
  • Διεθνής Κουζίνα
  • Εκδηλώσεις
    • Επίσημο τραπέζι
    • Μπουφέ
    • Παιδικό πάρτυ
  • Εποχιακά
  • Εύκολες συνταγές
  • Θρησκεία
  • Κολπάκια
  • Κουζίνα
  • Νηστίσιμα
  • Οικονομικά γλυκά
  • Οικονομικές
  • Ορεκτικά
  • Παράδοση
  • Παραδοσιακές Συνταγές
  • Περίσσεψε
  • Πολίτικη Κουζίνα
  • Πολύ φθηνές συνταγές
  • Σάλτσες
  • Σνακ
  • Συνταγές του απατεώνα
  • Τεχνικές
  • Υγιεινή διατροφή
  • Φαγητά

Τοπ Συνταγές

  • Η καλύτερη ζύμη για πίτσα
  • Λικεράκι από ξύσμα περγαμόντου, της Σοφίας
  • Ζύμη για κρέπες (περίπου 30–40 κρέπες)
  • Μπεσαμέλ με γάλα εβαπορέ
  • Ρύζι στο φούρνο
  • Κοτόπουλο λεμονάτο (συνταγή γιαγιάς), της Ρένας
  • Ζύμη για ψωμί τσιαπάτα - Βασική συνταγή Ciabatta
  • Σούπα λαχανικών για γρήγορο κάψιμο λίπους

Προσφορές

Νέες Συνταγές

  • Χριστουγεννιάτικο δεντράκι σαλάτας
  • Λιποδιαλυτική σούπα
  • Βερύκοκα με μπέικον
  • Σούπα του Ιπποκράτη
  • Γλυκά μπισκοτάκια
  • Σούπα αποτοξίνωσης
  • Τσιπς μπανάνας
  • Σούπα για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού
Powered by WordPress | theme SG Grid