Υλικά:
12-15 φετούλες ψωμί μπαγκέτας ή έτοιμη βάση για καναπεδάκια
150γρ. τυρί ροκφόρ περίπου
12-15 «πεταλούδες» ψίχας καρυδιού
Λίγο μέλι
Εκτέλεση:
Αν χρησιμοποιούμε ψωμί το φρυγανίζουμε να πάρει χρυσοκάστανο χρώμα. Κόβουμε το ροκφόρ σε πολύ λεπτές φετούλες και τις απλώνουμε πάνω στα καναπεδάκια. Βάζουμε σε κάθε καναπεδάκι καρύδι, ρίχνουμε λίγο μέλι από πάνω πριν σερβίρουμε, και απολαμβάνουμε μια έκρηξη γεύσεων σε καναπεδάκι!
Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε το αντίστοιχο μενού:
Επίσημο τραπέζι Ορεκτικά