Σπιτικές Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής

One Response to “Καλαμάρια ροδέλες κατεψυγμένα στον ατμό”

  1. Ο καλύτερος τρόπος είναι με τον οποίο αποκτούν ιδιαίτερη νοστιμάδα είναι από πάνω τους να μπει δεύτερος όροφος με λαχανικά. Εγώ το έχω δοκιμάσει με μπρόκολο, κουνουπίδι – καρότοι,αρακά και φασολάκια γιατί έτσι αποκτούν την ιδιαίτερη οσμή τους. Μην τα βάλετε ανάποδα γιατί τα υγρά με τη χαρακτηριστική οσμή της »ψαρίλας» εμποτίζουν τα λαχανικά και ειδικά το μπρόκολο που είναι σα σφουγγάρι και δε φεύγουν με τίποτα.

    Επίσης, τους πάει πολύ η σκόνη σκόρδο, η ρίγανη και το αγριοκίμινο. Το αγριοκίμινο δεν είναι δυσεύρετο αλλά είναι το αντίστοιχο μπαχαρικό με το κίμινο που πουλάει αλυσίδα σούπερ μάρκετ γερμανικής προέλευσης ( δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψω όνομα γι’ αυτό το γράφω έτσι ) και έχει μεν μυρωδιά κίμινου αλλά μαζί και κάτι διαφορετικό σα φρεσκάδα που εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ στις ροδέλες.

    Εμένα πάντως αυτές οι ροδέλες μου αρέσουν και σα σνακ αλλά περί ορέξεως … καλαμαράκια!

    No votes yet.
    Please wait...

Αφήστε ένα μήνυμα!

recipes

sintages

Μαγειρεύεις;

Δες τη δική σου συνταγή στη Ματιά!

 
Οι Συνταγές μας στο Google Plus
  κι οι Συνταγές μας στο FaceBook