Συνταγές της Ματιάς
Συνταγές της Ματιάς
  • ΒΙΒΛΙΑ
  • ΣΠΙΤΙ
  • ΤΑΞΙΔΙΑ
  • ΕΙΔΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
  • ΠΙΣΤΗ

Συνταγές της Ματιάς

Οι καλύτερες συνταγές με μια Ματιά!

εύκολες και νόστιμες συνταγές που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν

Τηγανίτες Αμερικής

  • Διεθνής Κουζίνα
  • Ζύμες
Τηγανίτες Αμερικής

Υλικά:

2 αυγά
150ml γάλα
150γρ. αλεύρι
1 κουταλιά ξηρή μαγιά
2 κουταλιές ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
1 βανίλια
Ελάχιστο βούτυρο ή ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια και τα βάζουμε σε χωριστά μπωλ. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Στο μπωλ με τους κρόκους προσθέτουμε τη βανίλια και το γάλα και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα χωρίς σβολαράκια. Τέλος προσθέτουμε και τη μαρέγκα και ανακατεύουμε ελαφρά τόσο ώστε να γίνουν ένα τα δύο μείγματα αλλά ούτε σταλιά περισσότερο. Αφήνουμε το μείγμα μας να ξεκουραστεί για μισή ώρα τουλάχιστον.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ελάχιστο βούτυρο ή ελαιόλαδο (ίσα που να το αλείψουμε) και ρίχνουμε μια κουταλιά από το μείγμα μας. Ψήνουμε από την μία πλευρά και μόλις στην επιφάνεια φανούν πολλές φουσκάλες τότε το γυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Οι τηγανίτες μας αλά Αμερική είναι έτοιμες να τις γαρνίρουμε με ότι επιθυμούμε και να τις απολαύσουμε.

Rating: 4.0/5. From 75 votes.
Please wait...

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Google+(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Click to share on Skype(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Παρόμοιες συνταγές:

  • Πανετόνε (Panettone) στον αρτοπαρασκευαστή, της Αντιγόνης
  • Βάφλες Γερμανίας, του Αντώνη
  • Αρτοποίημα εξ ουρανού και στην κορυφή κανέλα
  • Βασική αφράτη ζύμη με πατάτα
  • Αφράτη ζύμη για πίτσα
  • Ψωμάκια αφράτες μπουκίτσες
  • Ρολά κανέλας με γλάσο
  • Σταυροψωμάκια
αλεύρι αυγά βανίλια βούτυρο γάλα ζάχαρη μαγιά
Σεπτέμβριος 19, 2016

Post navigation

Τοστ με φυστικοβούτυρο → ← Τοστ σολομού

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Νηστίσιμες Συνταγές
  • Vegan
  • Γλυκά
  • Διαβητικών
  • Διαίτης
  • Διασήμων
  • Διάφορα
    • Γαρνιτούρες
    • Διακοσμήσεις
    • Ζύμες
    • Ποτά
    • Ποτά χωρίς αλκοόλ
    • Σαλάτες
    • Φτιάξε μόνος σου
  • Διεθνής Κουζίνα
  • Εκδηλώσεις
  • Εποχιακά
  • Εύκολες συνταγές
  • Θρησκεία
  • Κολπάκια
  • Κουζίνα
  • Νηστίσιμα
  • Οικονομικά γλυκά
  • Οικονομικές
  • Ορεκτικά
  • Παράδοση
  • Παραδοσιακές Συνταγές
  • Περίσσεψε
  • Πολίτικη Κουζίνα
  • Πολύ φθηνές συνταγές
  • Σάλτσες
  • Σνακ
  • Συνταγές του απατεώνα
  • Τεχνικές
  • Υγιεινή διατροφή
  • Φαγητά

Τοπ Συνταγές

  • Η καλύτερη ζύμη για πίτσα
  • Κέικ λεμόνι με εύκολο μέτρημα
  • Ζύμη για κρέπες (περίπου 30–40 κρέπες)
  • Εύκολο κέικ πορτοκαλιού με σιρόπι πορτοκάλι
  • Όταν δεν πήζει η κρέμα γάλακτος
  • Μπισκότα βουτύρου για κορνέ ή πρέσα μπισκότων
  • Κοτόπουλο λεμονάτο (συνταγή γιαγιάς), της Ρένας
  • Μπεσαμέλ με γάλα εβαπορέ

Προσφορές

Νέες Συνταγές

  • Βερύκοκα με μπέικον
  • Σούπα του Ιπποκράτη
  • Γλυκά μπισκοτάκια
  • Σούπα αποτοξίνωσης
  • Τσιπς μπανάνας
  • Σούπα για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού
  • Σολομός με σαλάτα φινόκιο
  • Σταμναγκάθι τσιγαριστό με αυγά (Κρήτη)
Powered by WordPress | theme SG Grid