Υλικά:
100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
3 κουταλάκια μαργαρίνη
4 κουταλιές ζάχαρη άχνη
Λίγο γάλα
Εκτέλεση:
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη μαργαρίνη και ρίχνουμε τη σοκολάτα κομμένη σε κομματάκια. Ανακατεύουμε καλά έτσι ώστε να λιώσει και στη συνέχεια κατεβάζουμε το κατσαρολάκι απ’ την φωτιά, προσθέτουμε τη ζάχαρη ανακατεύοντας συνεχώς και λίγες κουταλιές γάλα, μία-μία, έτσι ώστε να γίνει όσο παχύρρευστο χρειαζόμαστε.
Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε το αντίστοιχο μενού:
Γαρνιτούρες