Σπιτικές Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής

2 Σχόλια to “Lemon pie – Λεμονόπιτα της Ματιάς – Λέμον Πάι”

  1. Δεν μου έπηξε η μαρεγκα! Και δυστυχώς δεν ψηθηκε σωστά!!

    No votes yet.
    Please wait...
  2. Η μαρέγκα για να σφίξει χρειάζεται να έχουμε απόλυτα καθαρά και στεγνά σκεύη συμπεριλαμβανομένων και των αναδευτήρων του μίξερ. Εάν δεν έχουν διαχωριστεί σωστά οι κρόκοι από τα ασπράδια ή έχει μείνει έστω και ίχνος κρόκου στα ποδαράκια του μίξερ ή σταγόνες νερού στο μπωλ ανάμειξης τότε η μαρέγκα μας δεν θα πήξει. Επίσης θέλει να προσθέτουμε τα υλικά μας αργά αργά και όταν πήξει η μαρέγκα μας (αυτό γίνεται όταν δημιουργούνται σταθερά σχήματα μέσα στο μπωλ ανάμειξης του μίξερ μας) θα πρέπει να σταματήσουμε το χτύπημα γιατί θα χαλάσει. Η μαρέγκα θα πρέπει να μπει στο φούρνο τόσο ώστε να πάρει λίγο χρώμα. Τα ζαχαροπλαστεία το κάνουν αυτό με το καμινέτο ζαχαροπλαστικής.

    No votes yet.
    Please wait...

Αφήστε ένα μήνυμα!

recipes

sintages

Μαγειρεύεις;

Δες τη δική σου συνταγή στη Ματιά!
 
Οι Συνταγές μας στο Google Plus
  κι οι Συνταγές μας στο FaceBook