Συνταγές της Ματιάς
Συνταγές της Ματιάς
  • ΒΙΒΛΙΑ
  • ΣΠΙΤΙ
  • ΤΑΞΙΔΙΑ
  • ΕΙΔΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
  • ΠΙΣΤΗ

Συνταγές της Ματιάς

Οι καλύτερες συνταγές με μια Ματιά!

εύκολες και νόστιμες συνταγές που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν

Μηλόπιτα, του Δημήτριου

  • Γλυκιές πίτες
  • Με φρούτα
  • Οικονομικά γλυκά
Υλικά:

6 μήλα μέτρια
3 ποτήρια αλεύρι
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι λάδι
3 αυγά
1 κουταλιά της σούπας κανέλα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε στο μίξερ, μέχρι να φουσκώσουν, το λάδι, τα αυγά και το ένα ποτήρι ζάχαρης. Ρίχνουμε το μείγμα σε μία λεκάνη και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας με το χέρι. Κατόπιν, συνεχίζοντας το ανακάτεμα, ρίχνουμε το δεύτερο ποτήρι ζάχαρης, τα μήλα -καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια- και την κανέλα.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί καλά και ρίχνουμε σε αυτό την ζύμη μας απλώνοντας την ομοιόμορφα. Βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά και στην συνέχεια κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους 180 συνεχίζοντας το ψήσιμο για περίπου 40 λεπτά ακόμα, δοκιμάζοντας με μια οδοντογλυφίδα αν ψήθηκε.
Όταν ψηθεί, βγάζουμε την μηλόπιτα μας από τον φούρνο και την αφήνουμε να κρυώσει περίπου για 2.5 ώρες πριν την σερβίρουμε. Καλή επιτυχία.

Την συνταγή αυτή μας την έστειλε ο Δημήτριος Ανδρεάδης, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!

Rating: 4.7/5. From 76 votes.
Please wait...

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Google+(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για να το μοιραστείτε στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Click to share on Skype(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
  • Κλικ για εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Παρόμοιες συνταγές:

  • Μηλόπιτα, της Τούλας
  • Εύκολη μηλόπιτα, της Μαρίας
  • Μηλόπιτα σιροπιαστή τύπου κέικ, της Σοφίας
  • Θρακιώτικη μηλόπιτα τραγανή, της κας. Λίτσας
  • Μηλόπιτα η γερμανική (apfelkuchen)
  • Γαλακτομπούρεκο με χειροποίητο φύλλο, του Ορφέα
  • Πρωτότυπα μηλοπιτάκια
  • Καλαθάκια μήλου με παγωτό
αλεύρι αυγά ζάχαρη κανέλα μήλα
Φεβρουάριος 12, 2010

Post navigation

Ψωμί μπανάνας (μπανανόψωμο ή ψωμί με μπανάνες) → ← Κέικ με μήλα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Νηστίσιμες Συνταγές
  • Vegan
  • Γλυκά
    • Γλυκιές πίτες
    • Διάφορα γλυκά
    • Κέικ
    • Κεράσματα
    • Κουλουράκια
    • Κουταλιού
    • Κρέμες
    • Μαρμελάδες
    • Με φρούτα
    • Παγωτά και γρανίτες
    • Σιροπιαστά
    • Τούρτες
    • Ψυγείου
  • Διαβητικών
  • Διαίτης
  • Διασήμων
  • Διάφορα
  • Διεθνής Κουζίνα
  • Εκδηλώσεις
  • Εποχιακά
  • Εύκολες συνταγές
  • Θρησκεία
  • Κολπάκια
  • Κουζίνα
  • Νηστίσιμα
  • Οικονομικά γλυκά
  • Οικονομικές
  • Ορεκτικά
  • Παράδοση
  • Παραδοσιακές Συνταγές
  • Περίσσεψε
  • Πολίτικη Κουζίνα
  • Πολύ φθηνές συνταγές
  • Σάλτσες
  • Σνακ
  • Συνταγές του απατεώνα
  • Τεχνικές
  • Υγιεινή διατροφή
  • Φαγητά

Τοπ Συνταγές

  • Η καλύτερη ζύμη για πίτσα
  • Κέικ λεμόνι με εύκολο μέτρημα
  • Ζύμη για κρέπες (περίπου 30–40 κρέπες)
  • Εύκολο κέικ πορτοκαλιού με σιρόπι πορτοκάλι
  • Όταν δεν πήζει η κρέμα γάλακτος
  • Μπισκότα βουτύρου για κορνέ ή πρέσα μπισκότων
  • Κοτόπουλο λεμονάτο (συνταγή γιαγιάς), της Ρένας
  • Μπεσαμέλ με γάλα εβαπορέ

Προσφορές

Νέες Συνταγές

  • Βερύκοκα με μπέικον
  • Σούπα του Ιπποκράτη
  • Γλυκά μπισκοτάκια
  • Σούπα αποτοξίνωσης
  • Τσιπς μπανάνας
  • Σούπα για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού
  • Σολομός με σαλάτα φινόκιο
  • Σταμναγκάθι τσιγαριστό με αυγά (Κρήτη)
Powered by WordPress | theme SG Grid